Skab kaninmiljø til børn i borger og erhvervsforeningen

Har i fundet en matrikel i nærmiljøet hvor der er borgerer/ familier med børn. Så kan det godt betale sig at gøre sig bemærket på den gode måde. Og det kunne f.eks. være man lavede en lille kaninpark der var til fri benyttelse for den almindelige borger.

 

Hvordan skulle man gøre det

Man skulle lave et stort indhegnet areal med fri bevægelighed for kaninerne, og engang imellem er der jo også små kaninunger, så derfor skulle man også købe nogle løbegårde som disse her. For så bliver de lidt skærmet for de store og lidt vilde kaniner, samt for de besøgende der kommer forbi med deres børn.

Man skal selvfølgelig også huske at købe nogle kaninbure til udendørs brug som disse. Og så ellers have masser af plads hvor de kan udfolde sig. Og ved du netop tilbyder denne mulighed for borgerer og familier med børn. Der bliver du en kendt virksomhed i nærmiljøet. Og hvis man lige skriver til et par journalister så ville der også være gode chancer for nogle ville tage den historie op og man ville kunne få noget god pr på den bekostning. Ja hvis man har omgivelserne på den købte matrikel så var det helt sikkert en god mulighed for at skabe sig god omtale og glade naboer.

Hvem skal passe kaninerne

Det vil helt sikkert være nemt at finde familier der gerne ville hjælpe til frivilligt med at passe og sørge for kaninerne. For de skal selvfølgelig have noget godt og sundt kaninfoder hver dag. Og alt det andet sådanne kaniner har brug for i et lykkeligt kaninliv.

Ja måske sætte det i system og hvor familier kan tilmelde sig for at komme og hjælpe til på udvalgte dage. Og på den måde får man delt opgaverne ud på flere familier. Og så opsætter man opgaver der skal løses når de er på “vagt”

Hvorfor det netop skal være kaniner er fordi det kræver ikke så meget som heste. Men også fordi børn elsker kaniner. Og da det også er for at skabe sig et godt ry i nærmiljøet så er kaniner en god løsning. Så skal dit firma have kaniner i haven?