Maintevents – Find det næste UFC event

Mainevents er et nyt site for dig som følger UFC. På siden kan du således finde optakter til  alle ufc events, ligesom du efter hvert event kan læse en lille nedtakt.

Optakterne vil have dybdegående fokus på stævnets main event, samt udvalgte kampe på stævnets fight card. Mainevents er et dansk site, og vil som sådan have ekstra fokus på danskere i kamp i UFC. Der er pt. tre danskere i stalden hos UFC, Mark O. Madsen, Nicolas Dalby og Damir Hadzovic.

Hvad er UFC og hvordan udføres dette event globalt?

UFC står for The Ultimate Fighting Championship, og er den største organisation inden for mixed martial arts. En almindelig kamp i UFC foregår over tre omgange af fem minutter. Til stævnernes main event, altså stævnets hovedopgør, kæmpes opgøret over fem omgange af fem minutter, og det samme er tilfældet med championship fights, altså kampe hvor der er bælter og titler på spil. En kamp kan vindes på tre måder, enten via decision, KO/TKO og på at modstanderen diskvalificeres, eksempelvis ved brug af ulovlige slag. En decision sejr, eller på dansk en pointafgørelse, træder i kraft hvis ikke kampen har fundet en vinder før tid. Her vil det være afgørende hvem der har vundet flest af omgangene. En KO/TKO er en sejr på knockout eller teknisk knockout. Forskellen beror på, at ved en knockout har man formået at slå sin modstander helt ud, hvorimod at man ved en teknisk knockout har sin modstander så meget i tovene at kampens dommer ikke har andet valg end at stoppe kampen. En kamp kan også ende uafgjort, om end det er meget sjældent at det sker. Der er også mulighed for at kampen aflyses undervejs, hvorved den vil kaldes for en ’no-contest’. Dette vil for begge fighteres vedkommende ikke resultere i hverken en sejr, uafgjort eller et nederlag på deres rekord liste, men i stedet tilføres som et no-contest resultat.

Gå ikke glib af den næste UFC event

UFC levere altid top underholdning ved deres stævner, og man bør ikke gå glip af at se det. UFC bør ses direkte, og kan følges på Viaplay. UFC er en del af deres sportspakke, så der er generelt ikke ekstra omkostninger forbundet med at se UFC events, andet end abonnements prisen. Undtagelsesvis er der dog kampe med så stor interesse og mediebevågenhed, at disse bliver vist som ’pay-per-view’. For mange fight fans er dette et bekendt begreb, men til dem som ikke kender til dette, er pay-per-view, som navnet antyder, en betaling man foretager for at få adgang til denne ene kamp. Nogle kan måske nikke genkendende til navnet Conor Mcgregor, som ofte er en af dem hvis kampe bliver udbudt som pay-per-view.

Hvor finder jeg de nyeste UFC nyheder?

Mangler du et dansk nyhedssite med fokus på mma og UFC, så besøg mainevents, hvor du som sagt finder dybdegående optakter og nedtakter til alle store UFC events!