Hvordan kommer du i gang med træning?

Mange starter alt for hårdt ud med træning, og tænker de bare kan starte lige på og hårdt. Dog er lidt som at skulle stoppe med at spise for meget slik, junkfood eller drikke sodavand. Hvis man fjerner det hele fra den ene dag til den anden, så det næsten dømt til at gå galt.

Men fjerner man lidt af gangen, så er chancen for man opnår succes meget større. Hvis man tager udgangspunkt i en plade chokolade, så kunne en fremgangsmetode være at hver fredag får man 1 plade, for hver uge der går, så tager man en stykke mindre og et stykke mindre osv. Til sidste er der ikke flere tilbage, og så har man stoppet med at spise det.

Et fullbody træningsprogram er en god start

Rigtig mange starter ud med 6 træninger i ugen, men det jeg ville anbefale, var at man kun startede ud med max 3 gange i ugen, og her er et fullbody træningsprogram vejen frem. Her træner man nemlig hele kroppen, og det gør man 3 gange i ugen. For starter man ud med at træne 6 gange i ugen, og ikke er vant til at træne, så går man helt kold når man vil starte så hårdt ud.

Jeg har selv oplevet at utrolig mange starter for hårdt ud, og derfor mister sin motivation, og det er bare det der ikke må ske. Det vigtigste er at man har en motivation som gør man gerne vil træne, og at det man træner også er sjovt og noget man synes er spændende. Ellers er det hele nemlig lige meget. Træning kan godt være sjovt, man skal bare finde det man synes er sjovt, om det så er løb, cykling, styrketræning, crossfit, vægtløftning, styrkeløft, fodbold, håndbold eller noget helt andet.

Hjemmetræningsprogram kan også være vejen frem

Det fede ved et hjemmetræningsprogram, er at du kan træne det derhjemme, og du ikke behøver at tage i fitness. Rigtig mange tror ikke man kan træne kroppen ordentlig ved at bruge sin egen krop, og eventuel lidt elastikker osv. Men det kan man godt, der er mange som slet ikke laver andet end det, og har en rigtig flot krop, som også er rigtig sund. Chancen for skader er også mindre når man træner med sin egen krop, fremfor at køre med tunge vægte i et fitnesscenter.

Så vil du prøve et hjemmetræningsprogram af, så kan du købe et billigt ved at klikke på hjemmetræningsprogram. Du kan nemlig få et træningsprogram til kun 350 kr. uanset om det er fullbody, 2 split, til derhjemme eller noget helt tredje.