Hvilken bærbar skal du vælge?

Når du skal købe en ny bærbar computer. Så er det vigtigt at du ved hvad du skal kigge efter. Så du ikke kommer til at købe en bærbar der ikke er pengene værd.

Start med at finde stedet hvor du påtænker du vil købe din nye bærbar computer. Det kunne f.eks. være et sted som Her.

Så er der nogle ting der er vigtige at blive du er afklaret med inden du går i gang som er!

Hvad må din nye bærbar computer koste

Det er vigtigt inden du går i gang at du ved hvad du er villig til at bruge på en ny computer. Da de findes i alle prisklasser. Så hvis du ikke har besluttet en nogenlunde pris. Så er marked uoverskueligt.

Hvor stor skærm skal din nye bærbar computer have?

Det næste du skal tænke på er. Hvor stor skærm vil du have på din nye bærbar. De fleste har en med en 15.6 tommer skærm. Men de som skal bruge en bærbar som står fast derhjemme. De vælger tit en med lidt større skærm som en 17.3 tommer.

Så er der selvfølgelig dem der gerne vil tage den med rundt så de går måske ned i en 14 tommer. Så beslut dig for hvilken type er du?. En der vil tage den med rundt eller skal den bare stå derhjemme. For så vil jeg råde til en 17.3 tommer. Ellers vælg en 15.6 der er den mest valgte størrelse.

Skal du bruge den til at spille på?

Ja om du har tænkt dig at den også skal bruges til at spille spil på er ikke helt lige meget. Da det har stor betydning i forhold til det grafikkort der så skal være i maskinen. For mange modeller leveres med et online grafikkort. Som kan klare de mest almindelige dagligdags opgaver som gå på nettet. Tjekke e-boks, netbank med mere. Men hvor den ikke ville kunne klare større spil. Så er det tilfældet så skal du regne med at komme op i priser over 5000kr. Alt efter hvor godt grafikkortet i din nye bærbar skal være.

Hvad skal du ellers kigge efter ved køb af ny bærbar?

Det du ellers skal kigge efter er at den har en god processor. Og der vil jeg foreslå en med i3 og helst i5 processor. Og så godt med ram i. Gerne 6, 8 er 12gb ram. Så er der ram nok til at klare mange opgaver på en gang.

Hvis du holder dig indenfor nogle af de ting jeg har nævnt her. Så skal du nok få købt en ny bærbar der kan leve op til dine og fremtiden krav!