Bliv mere effektiv med en 5G telefon

Er du selvstændig, sælger eller har du et andet job, som kræver at du kan arbejde på farten via internettet? Så ved du uden tvivl, at langsomme forbindelser virkelig kan gøre indhug i effektiviteten. 

Mange af os har prøvet at sidde på et hotel med en langsom internetforbindelse eller befundet sig et sted langt ud på landet, hvor der ikke var hurtigt data.

Men fremadrettet skulle det gerne blive meget bedre både herhjemme i Danmark og i udlandet. Adskillige mobilselskaber verden over er nemlig ved at etablere nye 5G netværk, der skal give adgang til meget hurtigere data til vores telefoner verden over.

Faktisk forholder det sig sådan, at det nye 5G netværk kommer til at være mange gange hurtigere end de datanetværk vi hidtil har haft adgang til. Selvom hastighederne i starten ikke kommer til at være lige så hurtige, som teorien lover os, så er der ingen tvivl om, at du vil kunne mærke stor forskel, hvis du dagligt bruger dit mobilnetværk til at drive din forretning. Vi vil ikke gøre os til eksperter, men vil i stedet henvise til https://5gtelefon.dk, hvor du kan læse meget mere om 5G hastigheder.

Netværket kræver en 5G telefon

Men det forholder sig desværre sådan, at man ikke bare kan koble op på de nye 5G netværk. Du skal nemlig have en telefon, der er 5G kompatibel, og de hænger ikke på træerne i øjeblikket – det skyldes blandt andet, at teknologien endnu er så ny, at producenterne først lige er begyndt for alvor at producere 5G telefoner.

2020 er dog året, hvor de 5G kompatible telefoner for alvor skyder frem. Derfor kan du allerede nu vælge mellem en række flagskibsmodeller, samt enkelte billigere varianter, fra nogle af de mest populære producenter af smartphones. Det tæller eksempelvis den nye S20-serie fra Samsung og OnePlus 8. Nogle af de mest anmelderroste telefoner, som du kan købe på markedet i øjeblikket.

For at guide dig på vej i en jungle af telefoner, hvor nogle har 5G og mange ikke har, får du her et link til en guide om 5G telefoner i Danmark. Siden vi linker til, er drevet af en gruppe 5G entusiaster, som sørger for løbende at opdatere deres lister og guides med de nyeste telefoner.

Dertil kan du finde en lang række andre informationer om alt, der vedrører 5G teknologi, telefoner, dækning og meget mere. Det er altså din one-stop guide til det nye 5G netværk, og hvordan det kommer til at hjælpe dig i fremtiden.

Brug din 5G telefon til datadeling

Selvom du ikke udfører meget arbejde fra din telefon, kan det alligevel give god mening at investere i en. Du kan nemlig benytte den til datadeling, og dermed dele de lynhurtige 5G hastigheder med din computer eller tablet.

Dermed går du fra at må nøjes med et sløvt netværk på restauranten eller hotellet, til lige pludselig at have adgang til et mobildatanetværk, der i teorien kan nå hastigheder, der er lige så hurtige som fiberinternettet derhjemme.