At vælge den rigtige gamer pc er vigtigt!

Når du skal købe dig en ny gamer pc. Så er der flere måder man kan gøre det på. Man kan vælge, at gøre sig tilfreds med, at finde et billigt og godt gamer pc tilbud. Og så ellers bare være glad for den ydelse man opnår, når man købet en gamer pc i den billige ende.

Hvad skal man kigge efter

Hvis man vil sikre sig og købe en gamer der virkelig trækker tænder ud. Så skal man spare lidt ekstra penge sammen, og så gå efter en gamer, hvor grafikkortet er højt placeret på diverse testsider med grafikkort. Da denne pc komponent er en af de vigtigste komponenter i en pc, når man snakker gaming pc. Så skal man sørge for den gamer man køber har en rigtig god cpu med mange kerner. Og så skal du selvfølgelig have en masser med af ram. Så der er hestekræfter nok til at trække nogle af de helt store spil på marked.

Det du også kan gøre er at bygge selv

Hvis man har mod på det. Så kan man også vælge, at lave en byg selv pc. Og så udvælge med præcision, hvilken dele man skal have i sin gamer pc. Og på den måde styrer man alt selv, ja om der skal en masse led lyd i kabinettet, og skal der flere ssd diske i og måske sættes op i et raid setup. 

Men igen så der hvor de store penge skal bruges er på selve grafikkortet. Og der kan man nemt komme af med 5000kr-10000kr hvis det skal være nogle af de bedste på marked. Og så en hurtig og kraftig processor og så nogle hurtige gamer ram med dual funktionalitet. Så spiller det bare når man kaster sig ud i en stor FortNite kamp med vennerne til lan party.

Der findes også denne mulighed

Man kan også vælge en mellemvej når der skal handles en gamer computer. Og det er at der findes tjenester derude hvor mange af delene er sammensat som f.eks. bunkortet, processoren, ssd harddisken osv. Men hvor man så selv kan gå ind og ændre på nogle af konfigurationer hvis man f.eks. vil have et bedre grafikkort end det der er valgt på forhånd..

På den måde har man også medbestemmelse når der skal købes ny gamer. Og man er sikker på der ikke bliver købt nogle dele der ikke passer sammen. Da disse konfigurationssider er opsat sådan. At man ikke kan sammensætte noget forkert.

Så nu er det bare at finde ud af hvilken løsning du er til?